Begin 2020 belandde ik in een zware burn-out. Ik was altijd aan het werk. Lange werkdagen eisten alles van me en er was geen ruimte meer voor mezelf of anderen. Eten - slapen - werken - herhalen werd het motto. Ik ging maar door en negeerde mijn innerlijke schreeuw tot ik gedwongen werd te stoppen. Dat was een heel moeilijke periode. Ik had geen idee wat ik nog wilde doen, ik had nergens energie voor en vroeg me af wat ik in de toekomst zou kunnen doen. Ik had een doel nodig.

Een paar maanden later besloot ik te investeren in Bitcoin. Tot dan toe geloofde ik niet in het hele idee van beleggen en al zeker niet in crypto. "Beleggen is voor rijke mensen" dacht ik.

Hoe meer ik me ging verdiepen in Bitcoin, hoe meer ik de kracht ervan zag en ik veranderde van gedachten. Ik begon creatief na te denken over geld en wat we ermee kunnen doen om het voor ons te laten werken.

Ondertussen heb ik een nieuwe missie gevonden. Ik wil mensen helpen en nieuwe inzichten geven door mijn kennis over te dragen. Ik wil dat je begrijpt dat je niet rijk hoeft te zijn om te investeren, en dat crypto niet alleen voor criminelen is. Ik wil jou helpen tijd en energie te besparen in onderzoek, zodat je na een paar uur weet waar Bitcoin voor staat en hoe het werkt. Je kunt dan zelf op solide basis beslissen of je verder wilt investeren in crypto of niet.

Ik wil kennis delen. Kennis is macht. Maar enkel als je ze toepast en gebruikt. Laten we dit samen doen om onszelf sterker en onafhankelijker te maken.